Jimppa on vähän yskinyt ja sieraimet vuotaa. Pikkunuhaa siis näyttää olevan. Sen tähden ei olla Jimppaa nyt liikutettu, ettei nuha vaan pahene tai muutu miksikään vakavammaksi. Joten liikutuspuoli on nyt ollut sitten vähän hiljaiselolla. Tallilla siis pestiin ja puhdistettiin jalat, harjattiin enimmät pölyt pois ja heitettiin fleeceloimi yöksi päälle.

Mutta jotta itse omistaja ei joutuisi "sairas"lomalle hevosen sairastelun takia, kävinpä tänään testaamassa perhetutun hevosta vähän aikaa. Kyseessä oli suomenpienhevostamma, tosiaankin pieni mutta pippurinen :D. Vauhtia sillä riitti kuntoa enemmän ja laukka nousi välillä vähän luvattakin ;D Mutta hauskaa ainakin oli! Kerran se sai jonkun säikähdysintokohtauksen ja lähti oikein kiitämään ja heittipä kai pukinkin, mutta ei sitä oikein huomannut kun kyseessä oli sellainen pikkukaveri :) Jimpan laukkapukkiin verrattuna se oli ihan pientä! Käytiin myös katsomassa sitä tallia, missä tämä tamma asusti. Maneesissa oli myös kaksi muuta ratsukkoa silloin ja tulin miettineeksi, mitä Jimppa sanoisi sellaisesta :D Me kun ollaan yleensä oltu yksistään maneesissa, vaikka maastossa ollaan menty kavereidenkin kanssa. Saattaisihan siinä kisavietti nostaa päätään ja vauhtia piisata... Mutta mikäs siinä!

Pitää nyt katsella että miten tuo nuha tuosta etenee vai eteneekö mitenkään. Sunnuntaina on ravit, joten ei silloin oltaisi edes menty maneesiin. Siinä on jo liikaa häiriötekijöitä tälle hermoilijalle, ettei ruuna taitaisi pysyä nahoissaan :D