Moromoro

Nonniiin, nyt äiti on taas sitä mieltä että hevonen ostetaan ja onkin kattellut netistä myytäviä, lähellä olevia hevosia. Muutama kiinnostava löytyi (kun tarkoitan muutama, tässä se tarkoittaa neljää A4 sivullista ilmoituksia) ja minä valkkasin sieltä vain kaksi minusta parhaimmalta kuulostavaa, kaksi lv-ruunaa (miksiköhän nyt nuo lämppärit kuulostaa hyvältä..?). Toinen oli vain 8 v., joten ei ainakaan ikä paina. Lv-tammaa käymme katsomassa syyslomalla, niinkuin ajateltiin. Pitää vain vielä sopia päivä. Mietin, että jos saataisiin mahdutettua nuo kaksi muuta lämppäriä loma-ajalle testattavaksi, niin olisi melko mukavaa. Äiti oli myös kysynyt hevoskuljetuskopin vuokraamisesta, samalla kun oli käynyt vaihtamassa talvirenkaat autoon.
Vielä yksi piiitkä perjantai ja sitten loma! Kuinka jaksan yhden päivän käydä koulussa kun tietää, että viikolla pääsee testaamaan hevosehdokkaita : ) Ihanaa, tosiaan. Ja huomenna pääsee taas ratsastamaan. Viimeksi meni sen verran mukavasti hevosella, jonka askeleet ja koko on sen verran suuri, ettei siinä ihan helposti kyydissä istuta, että toivon saavani saman hepan alle huomennakin. Tosin onhan sillä jo mentykin monia kymmeniä kertoja, mutta ei siihen noin vain kyllästy  : )

Jaahas, jaahas... olisikohan vielä muuta mainittavaa.. No, äiti oli koittanut soittaa yhdelle tallille, jossa olisi yksi ainoa karsinapaikka vapaana, mutta ei oltu vastattu. Taidettiin olla paiskimassa töitä, mutta jos pyytäsin äitiä soittamaan illemmalla uudestaan.
Sen tiedän, että jos sinne tallille ei jostain syystä päästä (toisin sanoen paikka on jo mennyt) niin on ainakin varmaa, että yhteen talliin pääsee. Se on siinä ihan tämän toisen tallin vieressä, joten ei ainakaan matka pitenisi (tai lyhenisi).

Joo, siinä taisi kaikki tärkeä ollakin. MOI!