Pitkästä aika ehdin kirjoittaa. Päivemmällä lähdetään Jimmyn kanssa maastoon, mukana toinenkin ratsukko :) Toinen kerta maastossa, neljäs kerta selässä. Äiti on yhdesti selkään päässyt, ja juoksutusta ollaan opeteltu.
Tallissa on kans ollut pieni vesivahinko, kun putket jäätyivät ja halkeilivat parista kohtaan, mm. Jimmyn karsinassa oli putki posahtanut ja ruiskunnut vettä ympäri karsinaa. Oli varmaan järkyttynyt sellaisesta, ja sännännyt karsinan perimmäiseen nurkkaan, koska loimi ei ainakaan ollu kastunut ollenkaan. Onneksi putket on nyt korjattu ja tallissa ollaan taas plussan puolella. Jimmy on löytänyt taas ravinsa takaisin, pitkän ratsastusloman jälkeen sillä oli ollut vähän askellajit ruosteessa, eikä ravi tahtonut löytyä käynnin ja laukan väliltä. Vaikeampaan suuntaan Jimmy tarjoaa koko ajan peitsiä, mutta kyllä siihenkin suuntaan on ravi löytynyt. Ainakin juoksuttaessa se menee ravia kumpaankin suuntaan, ja osaa jopa laukata vaikeempaan suuntaan ihan kivasti, vaikka ei kauheen pitkästi. Energiaa pojalta löytyy ja nyt kun se on tutustunut maneesiin, se uskaltaa jo itsekin vähän pelleillä ja "säikkyä" ovea, jonka ohi se oli ennen mennyt jo monta kertaa... Sen kanssa ollaan menty maapuominkin yli, ihan käynnissä vielä, koska Jimpan tasapaino ei ole vielä kauhean hyvä. Aluksi se vähän katseli sitä kummissaan, mutta sitten sen yli mentiin jalkoja korkeelle nostelemalla ja nyt puomi ylitetään ihan vaivatta. Kerran se sen yli hyppäsikin tasajalkaa.
Tänään on ravit, jotka alkaa kuuden aikaan, joten ennen sitä pitäisi se maastolenkki ehtiä tehä, ettei Jimmy innostu ravitohinasta liikaa. Jimpalla aijotaan ajaakin tässä joskus, lainataan kärryjä ja näin. Olis kai ihan hyvä opetella ajamaan, Jimppa varmaan tykkäisi siitä kamalasti ja sais sitten kuluttuu virtaansa juoksemalla :)
Ehkä jostain autosta löytyisi kiva talviloimi, pitää käydä illalla tsekkaamassa.