Jimppa on nauttinut kesästä jo toukokuun viimeisistä päivistä asti laitumella vuonovauvan kanssa ja kaveruksista on tullut jo erottamattomat. Kärpäset on vähän herraa kiusanneet ja kärpäshuppu olikin mahtava ostos! Ensimmäisen hupun korvat hajotettiin päivässä ja siihen saatiin nopeasti vaikka kärpäslauman mentäviä aukkoja, joten toinen päähine tilalle vaan. Saa nähdä kuinka nopeasti se saavuttaa eläkeiän.
Mahat ovat kasvaneet kummallakin ja nyt hevoset saavat nauttia pyöröpaalista, sillä ne ovat ahmineet kaiken tuoreen laitumelta, vaikka sitä ollaan välillä pistetty puoliksi ja annettu toisen puolen kasvaa. Jimmylle paali kelpaa mainiosti, se syö sitä mieluummin kuin tuoretta.
Kun syksy saapuu, toverukset pääsevät samaan talliin ja sitten päästään taas enemmän liikuttelemaan herraakin. Toivottavasti ruuna on saanut vähän lisää hermoja tuolla laitumella, kun ohi ajaa päivittäin traktoreita ja muita pelottavia asioita :D
Kesän ratsastukset ja ajot ovat jääneet aika vähiin, välillä ollaan käyty taluttaen syöttämässä tuoreempaa. Jimmy on saanut tehosterokotteensa tiistaina, vähän jännitti ja kiireellä piti päästä pois, vaikka itse pistosta ei ruuna edes huomannut. Ratsastaen ollaan käyty melko lyhyitä käyntilenkkejä vain, eikä Jimppa varmaan sen vauhdikkaammin olisi jaksanutkaan kulkea. Kun taas saatiin kärryt perään ei poika olisi halunnut kävellä ollenkaan.
Ilmat ovat olleet tosi kuumia ja yölliset ukkosmyrskyt tosi sateisia. Hyvin silti ollaan laitumella pärjäilty, suojaakin on osattu käyttää, vaikka sitä on ruvettu vessana pitämään. Onneksi Jimmy kasaa jätöksensä sieviin kasoihin.
Kunhan taas päästään paremmin lenkkeilemään voisi tuo mahakin laskea ja lihaksia ilmestyä, ne kun kohta rupeavat ujostelemaan! Matkaratsastus kiinnostaisi mua ja Jimmykin viihtyy mieluummin maastossa kuin kentällä, joten se voisi olla se Oikea laji.