Heippa taas!
Tänään päätimme äidin kanssa käydä katsomassa suomenhevosruunaa lauantaina, jos keretään, ja syyslomalla matkalla Kuusamoon käytäisiin katsomassa yhtä lv-tammaa, joka kuulostaa sh:n ohella myöskin todella muikealta hepalta. Vaikka eihän sitä vielä tiedä, eikä sitä, onko lämppäri myyty. Sen tiedän, että suokkia me emme osta, koska on kuulemma liian kallis (taisi olla 3500 €), mutta toisaalta äitin mielestä liian halpakaan se ei saisi olla..
Karsinapaikkoja oon katsellut lisää, olisi yksi vapaa paikka yhdellä tallilla, mutta sen hinnoista en oo vielä ottanut selvää. Pitäisi kai soittaa sinne ja kysyä.
Kuitenkin, jostain se vuokrapaikka on löydettävä, kun ei omaa tallia oo eikä varmaan tuu. Sen verran keskustan lähellä asutaan, eikä olla minnekään muuttamassa.

Laskeskelin omia säästöjäni, joita oli kertynyt vain puolitoista sataa euroa, mikä nyt ei riitä kuin harjoihin ja satulahuopaan. Onneksi meillä on kotoa jo muutamia harjoja, riimunnaruja, riimuja ja mitähän muuta? Mutta läheskään kaikkea ei olla ostettu, mutta voisihan sitä ruveta kattelemaan jo kaikkea. Saa kyllä siskokin laittaa osansa hevoseen, ostakoon nyt vaikka yhden harjan tai kaviokoukun tai avustaa pienellä rahasummalla minua.
Paljonkohan se ruokintakin tulee maksamaan? No, sitä saan miettiä vasta sitten kun tiedän enemmän hevosesta, joka meille olisi joskus tulossa.

Hyyi, tänään satoi lunta, taas! Tykkään kyllä lumesta, mutta tuollainen räntäkeli on jotain niin turhauttavaa! Ja en voi kuvitella vielä niitä talvisia kylmiä pakkassäitä, puolta metriä lunta ja liukkaita teitä ENNEN syyslomaa. Syyslomahan sanoo jo itsekin että silloin on vielä syksy. Ja lumi, kova kylmyys ja liukkaus ei kuulu syksyyn, ainakaan tällä seudulla.
Toivottavasti Kuusamossa ei ole vielä metrikaupalla lunta.
Hmm, kunhan perjantai tulee pääsen taas ratsastustunnille. Hauskaa!

No mutta, nyt pitää alkaa lukemaan kokeisiin.